Hvad er Trivselshuset

Aktiviteterne i huset er drevet af frivillige beboere samt foreninger og derudover har Den Boligsociale Helhedsplans medarbejdere også base i huset.

I huset vil du også møde Serviceteamet, som både består af frivillige, fritidsjobbere og fleksjobansatte. De tager sig af at betjene kiosken og lave kaffen samt svare på forskellige spørgsmål. Er der ikke en fra Serviceteamet til stede, er kiosken lukket.

I kiosken kan du købe en let frokost, kaffe, te, varm chokolade, sodavand, is og slik. Priserne er absolut overkommelige.

I huset er det muligt at komme og nyde en kop kaffe mens man f.eks. læser dagens avis eller får en hyggesnak med andre der er i huset.

Kig ind i dit medborgerhus – det vil du ikke fortryde. Har du en ide til en aktivitet du ønsker at stå for, kontakt da lederen af Helhedsplanen, Anja Klok Schou på mail: anklsc@lejerbo.dk

Rundt om det centrale ”torv” findes de mange forskellige aktivitetsrum: mødelokale, computerrum, værksted og motionsrum. Det er gratis at bruge motionsrummet, hvor der er løbebånd, 2 kondicykler, stepmaskine, romaskine, crosstrainer, mavebænk, motionsbænk, håndvægte, kettlebells, måtter og stor bold. Du kan selv medbringe musik på iPhone.

Du kan også gå ind i massagerummet og for kun 10 kr. få et kvarters massage. Du køber tiden i Kiosken.

Vi har også fået os et rigtigt hyggerum som vi kalder ”Hyggen”. Det er indrettet i vaskeægte bedstemorstil og kan bruges både til hygge og som et alternativt møderum.

Vi har i huset trådløst WIFI, så det er også muligt at medbringe sin egen iPad eller bærbare PC.

Trivselshuset – dit medborgerhus tæt på dig

Det første spadestik til Trivselshuset blev taget i November 2006, og allerede i 2007 var huset klar til at blive indviet. 

Siden indvielsen har Trivselshuset fungeret som et medborgerhus for beboerne i bydelen kaldet Trekanten – kommer du ude fra er du også meget velkommen.

Formålet med huset er at skabe en base for positive fællesskaber.

Her er fokus på møder mellem mennesker uanset hvor man kommer fra, på tværs af etnicitet, religion og social status.

Huset fungerer ikke som gildesal og kan ikke lejes til diverse private fester.

Trivselshuset drives som en forening og ledes af en bestyrelse der består af beboerdemokrater fra de tre boligselskaber NordVestBo, Lejerbo og BSH samt lederen af Den Boligsociale Helhedsplan. Bestyrelsen sikrer at huset helt overordnet fungerer og udvikler sig. Lederen af Helhedsplanen koordinerer de aktiviteter der foregår i huset.

Trivselshuset er på 676 m2 og ligger på Asagårdens Boldbane, Asagården 55A, 7500 Holstebro.

10År
Light Bulbs 1875384 1920
Handling skaber forvandling